Ieder ondernemer zou over
een website moeten beschikken


Uit onze eigen onderzoek en ervaring zijn wij tot de conclusie gekomen dat een groot aantal kleine ondernemers een website missen (of over een zéér verouderde website beschikken).

Wij vinden dit een groot gemis voor deze ondernemers. Een website zorgt namelijk voor vertrouwen bij een potentiele klant. Tegenwoordig is het gebruikelijk voor klanten om naar bedrijven/ondernemers te 'googlen' en als ze daarbij geen website kunnen vinden, dan kan dat een negatieve indruk achter laten, omdat anno 2018 bijna alles online afspeelt.


Zorg ervoor dat (potentiële) klanten u online kunnen bereiken


In deze digitale tijdperk is het beschikken van een website een 'must'


Uw website is uw
online visitekaart


Als ondernemer is het belangrijk om een goede indruk uit te stralen en vertrouwen te creëren bij een potentiële klant. Een website is een middel daarvoor. De website moet voor de ondernemer gezien worden als zijn/haar online visitekaart.

We hebben speciaal voor deze kleine ondernemers (timmermannen, monteurs, klussers, schoonheidsspecialisten, etc.) een website gemaakt voorzien van een simpele maar ook tegelijk een moderne style. Deze website noemen wij ook wel een Perspective website.


Maak een professionele indruk met uw website


Simpel en modern design


Een betaalbare
website voor de ondernemers


Wij als IT Perspective hebben nu al meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van websites. Onze doel met de Perspective website is ervoor om te zorgen dat de kleine ondernemers worden van een voorzien van een moderne website.

Wij bieden een Perspective website aan voor €150 (+ hostingkosten van €5 p/m). Een Perspective website kunt u gebruiken om uzelf voor te stellen en aangeboden diensten te tonen.


Voor €150,- een website


Eenvoudige CMS om uw website aan te passen